طريقة عمل بسكوت العيد في المنزل
طريقة عمل البسكويت المنزلي

مقادير بسكوت العيد :
- ٨٥٠ جرام دقيق
- ١٠٠ جرام سمنه
- ١٠٠ جرام زبده
- ١٠٠ جرام زيت
- ٣٠٠ جرام سكر ناعم
- ٤ بيضات
- ٨٠ جرام لبن
- باكو بيكنج بودر ( ١٦ جرام )
- ١٠ جرام نشادر
- فانيليا
- معلقه صغيره ريحة برتقال او ريحة جوز الهند زي ماتحبو
طريقة تحضير بسكوت العيد :
قد يعجبك ايضا
- نضرب السمنه والزبده والسكر كويس اوي لغاية مايبقو كريمي ولونهم فاتح
- ننزل بالبيض نضرب بيضه ولما تختفي ننزل باللي بعدها ومعاهم الفانيليا وريحة البرتقال
- لما نخلص البيض ننزل بالزيت والنشادر ونكمل ضرب وبعدين نخلط الدقيق مع البيكنج بودر وننزل بيهم علي الخليط بتاعنا لما يختلطو كويس ننزل باللبن اخر حاجه ونضرب يدوب يختلطو ويبقي عندنا عجينه متماسكه ولينه قابله انها تتشكل بكل حاجه ماكينة بسكوت او قمع او ماكينة البيتي فور
- نسويه علي حراره ١٦٠ في الرف الوسطاني لغاية ماياخد اللون الدهبي الجميل ده
هذا الموضوع في مدونة حبيبتي من قسم مطبخ